Мебели за баня NEW Optima – красиви и достъпни

Автор: 01:13 , ,

Мебели за баня NEW Optima
Наскоро AB mobili® представи новата колекция мебели в серията Optima. 
Серия Optima съчетава най-добрите характеристики на мебелите на най-добра цена. Редуцирането на цените се постига чрез ограничаване на цветовата гама, както и скъсяване на някои етапи на производство.
Елементите, които осигуряват комфорт при употреба: водоустойчиви плоскости и плавно затварящи се вратички и чекмеджета са запазени в серията.

Всеизвестните тандем водачи за чекмеджета на blum® са заменени от иновативни лагерни плъзгачи на полската GTV®. Компанията е дъщерна на датския лидер в мебелния обков и обков за стъкло SISO® и произвежда по най-високи стандарти.

Серията залага на бюджетни модели, които имат дизайнерско излъчване и характер на класни мебели за баня.

Те няма да ви предадат, защото основните суровини и материали са същитe като при луксозната серия (твърдо пенo PVC), боята и полировката се нанася там, където е необходима със запазено качество на гланца.

Серията е обогатена с пет нови модела. Всеки модел, както и досега, предлага ексклузивна екстра, която го отличава от останалите: набор от размери, видове отваряние, вградени кошове за пране, огледало с осветление или допълнително чекмедже. Всеки модел шкаф с мивка има допълнение от огледало или шкаф-огледало в същия дизайн.

Всичко това интегрирано в безупречен дизайн с прави линии и без излишни цветове, форми или добавки. По този начин AB mobili® запазва своя характерен почерк на фирма, която предлага мебели замислени и произведени със стил.

Модел Kara

Комплект за баня Kara
Комплект за баня Kara, цена 768оо лв
Kara е елегантен шкаф за баня, моделът е добре известен и обичан от потребителите заради красивата Г-обрзана форма на блендата и функционалното разпределение на пространството в ниша с вратичка и чекмедже. Цели 80 см за всичко, от което имате нужда.
Горният модул е разделен между огледална повърхност и малко шкафче, колона, в която могат да се подредят най-често използваните тоалетни принадлежности, за да бъдат винаги под ръка, на удобно разстояние.

Модел Era

Комплет за баня Era
Комплет за баня Era, цени от 768оо лв
Дизайнът на Era се придържа към най-класическите модели на шкафове за баня на крачета. Тук производителите залагат на функционалност: голямо пространство с две вратички с дръжки и допълнително чекмедже под тях, за да съберте всички необходимо в шкафа. Произвежда се в три размера: 60 см, 75 см и 90 см.
Огледалото към модела също е проектирано така, че да осигури много свободно пространство като е превърнато във вратичка, а странично разположените външни рафтове, ви дават възможност да ги ползвате не само за съхранение на козметика. Там можете да подредите декоративни предмети, които да продадат характер на банята.

Модел Ritmo

Ретро комплект за баня Ritmo
Ретро комплект за баня Ritmo, цени от 478оо лв
В ритъма на времето, модел Ritmo е смело намигване към актуалния винтидж стил. Шкафът е изключително опростен – класическа овална мивка и две вратички със симпатични малки дръжки. Жлебовете на вратичките придават ретро излъчване на шкафа и го правят подходящ за баня в рустикален, шаби или ретро стил, при това на една невероятна цена. Шкафът се произвежда в компактни размери 50 см, 55 см и 60 см.
Огледалото е съвсем обикновено със същите жлебове, които го свързват с долния шкаф и с малък рафт в основата, на който можете да поставите антична бутилка от парфюм с помпа за повече автентичност.

Модел Ponto

Комплект Ponto, шкаф с 2 вратички
Комплект Ponto, цени от 558оо лв
Ponto е игрив модел, със своите симпатични кръгли вкопани дръжки и масивната мивка, той е подходящ за детски или младежки бани, където се търси повече непринуденост и удобство. Моделът се произвежда само в един размер от 60 см, но пък в три модификации: с две вратички, с две чекмеджета и бюджетния вариант на чекмеджетата, 1 клапваща вратичка и 1 чекмедже.
Горният модул запазва закачливата линия на кръгчета, огледалото с размер 50 см е монтирано върху мини-шкафче, в което можете да съберете някои дребни козметични препарати или принадлежности. Моделът използва кръглите форми по един находчив начин и така се постига балансиран вид на шкафа, едновременно весел и стилен.
Ponto с клапваща вратичка
Огледало с шкафче
Ponto с 2 чекмеджета

Модел Stella

Комплект за баня Stella с една вратичка
Комплект за баня Stella, цени от 608оо лв
В модел Stella е заложено на същия тип модификации, както и при Ponto за постигане на по-ниска цена са проектирани два модела: с една вратичка и с една клапваща вратичка и чекмедже, но наред с тях, имаме и класическите 2 чекмеджета. Всички отваряеми части са с интегрирани дръжки тип зарязан на 45° кант. Зарязаните кантове са: безопасни, улесняват почистването, опростяват дизайна, без да утежняват излишно цената на шкафовете. Още от създаването на AB mobili® те са тяхна запазена марка.
Огледалото Stella е съчетано с малка колона за козметика, но това, което ще ви заплени е елегантната LED лента, която е вкопана в плоскост над огледалото. По този начин получавате огледало с добро интегрирано осветление, едновременно красиво и дискретно, икономично и с дълъг експлоатационен срок.

  
Stella с клапваща вратчика
Огледало с LED лента
Stella с 2 чекмеджета







Всички модели са с традиционната гаранция от 3 години, позволяват монтаж върху всякакви облицовки и стени, съобразени с теглото на шкафа+съдържанието.
Серията Optima има още едно страхотно предимство, това е възможността за Mix&Match: можете да съчетавате горни и долни шкафове от различните модели, стига размерите им да съвпадат.
Цялата серия е налична в он-лайн магазин за баня БаняBox®, където ексклузивно ви предлагаме не само стандартните бели модели, но и специални разработки с цветни акценти.
Но това не е всичко, отстъпките започват от 10% за всички модели и растат, в зависимост от сумата на вашата поръчка.


Вашето ОПТИМАЛНО решение за банята е при нас!



Още по темата

0 коментара

Ще се радваме да споделите своя опит, впечатления и мнение на кирилица и в рамките на добрия тон. Вашето мнение ще премине одобрение от дежурен администратор преди публикуване.